
Zin om eens uit te pakken met de borrel?
Maak dan deze heerlijke kaas-dip in een vijgen-hazelnoot bol!
Wat heb je nodig?
Vijgen-Hazelnoot bol van Den Soeten Inval
Rond zacht kaasje bijvoorbeeld camembert
2 el Honing
2 takjes tijm
Handje noten bijvoorbeeld pecan, hazel- of walnoten
olijfolie
Hoe maak je het?
Verwarm de oven op 180C
Snij 1/3 van de bovenkant van het brood eraf
Hol het brood een beetje uit zodat het kaasje erin past. Let op, je hoeft niet het hele brood uit te hollen. Bewaar alle stukjes die je uit het brood haalt.
Doe het kaasje in het brood
Verdeel de honing, tijm en noten over de kaas
Snij de bovenkant en het uitgeholde deel van het brood in reepjes
Besprenkel de stukjes met olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier
Bak de bol met het kaasje en de stukjes brood 10 minuten op 180C
De knapperige stukjes brood kun je gebruiken om de kaas te dippen!
Smakelijk!