Zoek
RSS

Blog

Pakket - Proef de lente
Opmerkingen (0) Pakket - Proef de lente

De Paasdagen komen er aan! In ons assortiment hebben wij heerlijke pakketten met diverse paasproducten. Wij kunnen voor elk budget een leuk pakketje samenstellen met brood of ander lekkers. Hieronder vindt u wat inspiratie, wilt u meer weten?

Neem dan vooral contact met ons op door te mailen naar e...

Zelf kruidenboter maken
Zelf kruidenboter maken
Natuurlijk kennen we allemaal de klassieke combinatie tussen stokbrood en kruidenboter. We zijn voor jou opzoek gegaan naar dé lekkerste combinaties in home made kruidenboter. Voel je ook vrij om onze recepten iets aan te passen, zodat jij kunt genieten van jouw favoriete smaken.
De Zeeuwse specialiteit: Zeeuwse bolussen
De Zeeuwse specialiteit: Zeeuwse bolussen
Een lekkernij waar je niet omheen kunt als je in Zeeland bent, de Zeeuwse bolus. De Zeeuwse bolus wordt gemaakt van wit brooddeeg met kaneel en bruine suiker. En natuurlijk nog wat unieke ingrediënten maar die zijn geheim. Het witte deeg wordt in lange strengen door de bruine suiker heen gerold zodat de suiker helemaal rondom het witte deeg heen zit. Vervolgens worden ze opgerold tot een Zeeuwse bolus. De bolus wordt opgerold volgens een speciale manier zodat hij mooi rond wordt.
Het lekkerste brood van Middelburg
Het lekkerste brood van Middelburg
In Middelburg vind je onze bakkerij in de Langeviele. De Langeviele is een gezellige winkelstraat in het centrum van Middelburg. Je vindt hier diverse boetiekjes, leuke eetgelegenheden en natuurlijk onze bakkerij. Je vind in onze bakkerij heerlijke broden, gebakjes, koekjes, hartige broodjes en Zeeuwse bolussen. Als je Zeeuwse bolussen wilt proeven moet je bij Den Soeten Inval zijn! Onze bolussen worden dagelijks vers met veel liefde en passie gebakken op een ambachtelijke manier.
Alles over Borstplaat
Alles over Borstplaat
Het wordt weer kouder en Sinterklaas begint steeds meer in zicht te komen. Dat betekent tijd voor de mierzoete lekkernijen, zoals borstplaat. Maar waar komt deze merkwaardige naam nou eigenlijk vandaan? Oorsprong In de zestiende eeuw werd borstplaat voor het eerst gemaakt, bedoeld als medicijn. De ingrediënten zouden de longen moeten beschermen, de borst dus. Het werd gemaakt van gesmolten rietsuiker. Suiker was in die tijd erg duur en daardoor alleen beschikbaar voor de hogere klassen. Later werd de suikerproductie goedkoper en was borstplaat voor iedereen toegankelijk.
Kaas-dip in Vijgen-hazelnoot bol
Kaas-dip in Vijgen-hazelnoot bol
Zin om eens uit te pakken met de borrel? Maak dan deze heerlijke kaas-dip in een vijgen-hazelnoot bol!
Recept : Olijven Crostini
Recept : Olijven Crostini
Is lekker.. als crostini Olijven crostini met fétakaas Het desembrood van besteldesembrood.nl is een uitstekende basis voor de lekkerste hapjes. Het hartige desembrood geeft net wat meer smaak en textuur dan een gewoon wit stokbrood. Probeer dus deze heerlijke crostini’s gemaakt met het olijvenbrood van besteldesembrood.nl eens.
Blog archief